Креираме уникатни и персонализирани дизајни

Различни бои, форми и текстури, со голема цврстина и отпорност на абење.

За нас

Арт бетон

Што претставува арт бетон техниката?

Арт бетон е техника за изработка на украсни предмети и површини заснована на изработка на карпи, камења и дрво од пластифициран малтер. Се карактеризира со висок квалитет на изработка и естетска привлечност.

Арт бетон техниката може да се користи за внатрешни или надворешни декорации (фасади, базени и градини). Техниката е отпорна на вода, мрзнење и пукање.

Со нашата техника добивате реален изглед на тоа што го посакувате. Погодна е за изработка на многу декоративни елементи и површини како што се: мијалници, кујнски пултови, шипки, скали, подови, ѕидни панели, фонтани, статуи и многу други.

Користиме специјални материјали за изработка на бетонот во различни бои, форми и текстури, а во исто време со голема цврстина и отпорност на абење.

Побарајте понуда

Споделете ја вашата идеја, карактеристики на вашиот простор,
за да ви составиме предлог понуда.

Контакт

Услуги

Изработка на дрво

Иновативен начин за рекреација на природната убавина и текстурата на дрвото во бетонските производи. Ова овозможува да се добијат производи со исклучителна цврстина и отпорност, погодни и за внатрешна и за надворешна употреба. Со оваа техника може да се направат разни предмети како мебел, ѕидови, подови, украсни елементи и други.

Изработка на карпа

Начин да се рекреира природната убавина на карпата во бетонските производи. Ова овозможува да се добијат производи со исклучителна цврстина и отпорност, погодни и за внатрешна и за надворешна употреба. Со оваа техника можат да се изработат разни предмети, како фонтани, украсни елементи, уличен мебел и други.

Изработка на камен

Се постигнува уникатен ефект на текстура на камен и зрачна камена естетика. Овој метод ни овозможува производите да имаат голема јачина и отпорност, погодни за употреба и внатре и надвор. Оваа техника се користи за создавање на различни предмети, вклучувајќи мебел, ѕидови, декоративни елементи и многу повеќе, со што се постигнува најреалниот можен камен ефект.

Зошто да нè
изберете нас

Уникатен дизајн
Сертифициран квалитет на материјали
Индивидуализиран пристап
Конкуретни цени
Image

Art Beton Stone

Креираме уникатни и персонализирани дизајни

Контакт

Галерија

  Контакт

  Адреса:

  Ул.Илинденска 2/30, Тетово, Македонија

  Email:

  kico.kocovski11@gmail.com

  Телефон:

  +389 78 621 901

  Loading
  Your message has been sent. Thank you!